Acceptar INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Treballi amb nosaltres

VIALEGIS Advocats és una firma integrada per advocats i assessors tributaris la llarga trajectòria dels quals, sempre des de la independència, ha consolidat la seva activitat en àmbits molt diversos del dret. Per la seva dimensió i la seva àmplia especialització, Vialegis es configura actualment com un dels despatxos més significatius d'Espanya, amb oficines pròpies a Barcelona i Madrid.

La recerca de l'excel·lència és un element clau en la nostra estratègia com a despatx. Això només s'aconsegueix amb un procés de selecció rigorós que permeti la contractació dels millors professionals, i tot això orientat cap a la prestació dels millors serveis als nostres clients. En aquest procés de selecció no només es valora l'expedient acadèmic, sinó que es fa una valoració global del perfil del candidat.

VIALEGIS és un despatx emergent que manté un creixement exponencial. Això ofereix unes magnífiques opcions de carrera professional per als advocats (o economistes a l'àrea de dret tributari) que desitgin incorporar-se a la nostra organització. A VIALEGIS tenim la voluntat de conèixer tots els professionals que puguin estar interessats en treballar amb nosaltres. Com és obvi, tractem amb absoluta confidencialitat i discreció totes les sol•licituds que rebem.

Si ho desitja, pot enviar el seu currículum a l'adreça de correu electrònic: vialegis@vialegis.com.

Enviï currículum
PUJAR