Acceptar INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Firma

VIALEGIS Advocats és una firma integrada per advocats i assessors tributaris la llarga trajectòria dels quals, sempre des de la independència, ha consolidat la seva activitat en àmbits del dret molt diversos.

Per la seva dimensió i la seva àmplia especialització VIALEGIS es configura actualment com un dels despatxos més significatius d'Espanya amb oficines pròpies a Barcelona i Madrid.

L'atenció personal i contínua

El despatx té una mesura especialment concebuda per atendre el client en tot moment, personalment i en totes les seves necessitats.

La velocitat de resposta en la transacció

El temps és un factor importantíssim en totes les operacions, forma part del cost de les transaccions empresarials i en som conscients.

La recerca de resultats pràctics i tangibles

Els nostres clients perceben la utilitat del nostre treball a través de resultats realment satisfactoris.

La qualitat tècnica i la formació

Mitjans materials, informàtics, formació continuada del personal i dels clients, doten a la nostra firma en un alt nivell de preparació.

La independència

Aquesta és una de les notes fonamentals i vitals de la nostra firma. Per a una millor satisfacció dels interessos dels nostres clients i per aconseguir el servei exclusiu que la relació de confiança exigeix, cal mantenir la independència.

PUJAR