Acceptar INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Processal

VIALEGIS compta amb un equip de professionals amb una vasta experiència en la direcció lletrada de procediments, tant arbitrals com judicials, i davant totes les jurisdiccions (civil, mercantil, penal, etc.) i instàncies, tant en l'àmbit nacional com en el comunitari.

La firma ha desenvolupat també una dilatada experiència en la prevenció de conflictes, oferint assessorament als nostres clients des de la fase precontenciosa dels assumptes i assistint-los en les negociacions amb les parts contràries, així com en el desenvolupament de mesures preventives concretes que evitin posteriors conflictes, com és el cas de la inserció de clàusules contractuals que, en cas de posterior conflicte, puguin neutralitzar o minimitzar els riscos.

PUJAR