Acceptar INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Mercantil

L'equip d'advocats especialistes en l'àrea del dret mercantil té una dilatada experiència en els diferents àmbits que componen aquesta especialitat. Això ens permet oferir un assessorament legal mercantil integral a empreses, tant nacionals com internacionals, al mateix temps que tenim la capacitat de col·laborar amb els diferents departaments dels nostres clients.

Destaca la nostra participació en operacions de private equity, capital risc i en fusions i adquisicions d'empreses (incloent-hi procediments de due diligence), així com en tot tipus d'operacions societàries.

Així mateix, els nostres serveis engloben totes les funcions d'assessorament societari, preparació d'escriptures de tot tipus d'operacions societàries, funcions de secretaria i assistència a Consells d'Administració i Juntes Generals, així com la redacció dels acords societaris corresponents.

Disposem d'una pràctica consolidada en la redacció i la negociació de contractes, la resolució dels dubtes o les consultes relatives a la seva interpretació.

Addicionalment a tot això, la nostra prestació de serveis inclou també l'assessorament en el compliment de la normativa reguladora de protecció de dades, d'anàlisi, de revisió i de millora, si escau, dels fitxers existents, així com del document de seguretat.

PUJAR