Acceptar INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Fiscal

La nostra pràctica fiscal comprèn l'assessorament a societats i persones físiques amb relació a les implicacions fiscals de les seves activitats i patrimonis, amb especial èmfasi en la planificació fiscal, tant nacional com internacional.

Pel que fa a l'assessorament a entitats, VIALEGIS ofereix serveis d'assessorament permanent o específic en matèria tributària nacional i internacional.

El nostre departament tributari té una àmplia experiència en tots els àmbits del dret tributari i, especialment, en:

  • Fiscalitat general, tant nacional com internacional, en tots aquells aspectes que els nostres clients puguin necessitar
  • Assessorament i disseny d'operacions de reestructuració empresarial i processos de compra de societats (due diligences)
  • Assessorament i disseny de les polítiques retributives dels empleats
  • Assessorament en les relacions dels nostres clients amb l'Administració Tributària, representant-los davant els serveis de gestió i recaptació, i defensant els seus interessos, tant en inspeccions fiscals com en els procediments administratius i judicials

El departament fiscal treballa conjuntament amb la resta dels departaments del despatx per assegurar que els nostres clients reben un assessorament global en la planificació i l'execució dels seus negocis.

PUJAR