Acceptar INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Financer

Els nostres advocats ofereixen assessorament sobre activitats bancàries, de finançament i d'inversions. Entre els nostres clients, comptem amb entitats de crèdit nacionals i internacionals, companyies d'assegurances i inversors institucionals.

Tenim una àmplia experiència en finançaments estructurats i corporatius, sindicats o bilaterals, titulitzacions, aspectes regulatoris, finançament d'exportació, finançament de projectes, prevenció del blanqueig de capitals i mercat de valors.

Oferim un assessorament global relacionat tant amb mercats regulats com no regulats, incloent-hi ofertes públiques i privades, societats cotitzades i relació amb el supervisor, regulació del mercat de valors i supervisió i ordenació de l'assegurança privada, operacions de reassegurança, règim de creació i modificació d'entitats de crèdit.

PUJAR