Acceptar INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE COOKIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Concursal

La firma té una àmplia experiència en l'àmbit del refinançament empresarial, incloent-hi la negociació i la formalització d'acords, l'assessorament en situacions preconcursals i l'assistència integral en concursos voluntaris i necessaris.

L'àmbit d'actuació inclou la coordinació amb la societat per a la preparació dels documents relatius annexos a la sol·licitud de concurs, la revisió i la resolució de qualssevol consultes que puguin sorgir, l'assistència lletrada i la interlocució directa amb l'Administració Concursal durant tot el procés, la preparació, si escau, de la proposta de conveni i l'assistència lletrada en la negociació de les adhesions amb els creditors concursals o, si no, la revisió i la supervisió de la proposta de liquidació i la seva execució material.

Així mateix, s'inclou l'assistència lletrada en la peça de qualificació, en defensa dels interessos dels membres de l'òrgan d'administració.

A l'efecte de poder oferir aquests serveis amb la màxima eficàcia i celeritat, l'àrea de concursal compta amb un equip multidisciplinari, integrat per advocats especialitzats en les diverses matèries que concorren dins del procés concursal (mercantil, processal, laboral i fiscal).

PUJAR